HACCP – HYGIENA potravinářských provozů

Součástí poradenských služeb spol. M3konzult, s.r.o. je také tzv. hygiena potravinářských provozů. Našim klientům, kteří se v rámci své podnikatelské činnosti zabývají úpravou pokrmů, výrobou a distribucí potravin a potravinových doplňků a nápojů, prodejem potravin a cateringem, nabízíme zavedení systému HACCP – „metody kritických bodů – správné hygienické praxe v potravinářských provozech“.

 

POTŘEBUJI HACCP?

Odpovězte si na následující otázky:

  • Přicházejí Vaši zaměstnanci v práci do styku s potravinami?
  • Provozujete restauraci, kavárnu, veřejné stravování?
  • Prodáváte potraviny?
  • Vyrábíte potraviny?
  • Převážíte potraviny?

Pokud jste odpověděli alespoň v jednom případě ANO, je systém HACCP určen právě pro Vás.

 

NA ÚSEKU HACCP PRO VÁS ZAJISTÍME:

  • Odborné konzultace
  • Posouzení stavu HACCP ve Vašich prostorech a návrh opatření
  • Zpracování dokumentace HACCP
  • Informace – např. o změnách v oblasti hygienické praxe a jejich možného dopadu na Vás
  • Poradenskou činnost